avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Propire pe cont
Discuție deschisă în Executare silită

Propire pe cont

Am o propire pe cont desi firma la care lucrez se ocupa de achitarea legala a datoriei mele! Au spus ca mi-au ridicat propirea si sotia mi-a trimis suma de 2500 lei bani proveniti de la stat (stimulent nou nascut)pe acel cont si eu nu am acces la bani! Ce este de facut in acest caz?
Cel mai recent răspuns: Sorin Mizga , utilizator 20:47, 22 Martie 2019
De ce nu va trimis banii prin POȘTĂ`? De ce ia virat în contul bancar`? Dacă contul e poprit, cel mai probabil banii vor merge în contul executorului.
Pentru ca mi-au pus propire pe cont desi firma a trimis raspuns ca se vor ocupa ei de plata! Au virat si banii catre ei si ei tot imi pusese propire pe diferenta de salariu din aceasta luna, am vorbit cu ei si imi ridicase propirea si mi-au i inpoiat suma propita! Am zis ca nu mai am contul blocat!
Dapix a scris:

De ce nu va trimis banii prin POȘTĂ`? De ce ia virat în contul bancar`? Dacă contul e poprit, cel mai probabil banii vor merge în contul executorului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire salariala arabolu arabolu Buna ziua. M-a fost adus la cunostinta ca in urma cererii unui creditor, un executor judecatoresc a pus poprire pe salariu,situatie pe care o accept ca fiind ... (vezi toată discuția)
Proprire cont bancar jeyml jeyml Buna ziua, Sotia are doua rate neplatite, acestea au fost executate silit si acuma are proprire pe contul bancar de la doi executori. Odata ce s-a ... (vezi toată discuția)
Poprire pe contul de salariu alexandrasibiu alexandrasibiu Buna ziua am o nelamurire.In data de 30 .08.2011 am fost la un executor judecatoresc pentru a da o declaratie cu privire la bunurile pe care le detin in ... (vezi toată discuția)