avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 422 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract inchiriere fara clauza platii utilitatilor
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract inchiriere fara clauza platii utilitatilor

Am locuit cu chirie vreme de 15 ani impreuna cu tatal meu ,titularul contractului de inchiriere.Contractul de inchiriere nu avea stipulat faptul ca plata utilitatilor e in sarcina chiriasului sau a proprietarului.In urma decesului tatalui meu am vazut pentru prima data contractul de inchiriere.Ulterior decesului,proprietarul imi solicita plata curentului electric si a intretinerii acesta actionandu-ma in judecata deoarece eu am refuzat sa i le platesc la parasirea apartamentului avand in vedere ca nu erau stipulate in contract.Ce sanse sunt de a avea acesta castig de cauza?Va multumesc!
Ultima modificare: Vineri, 22 Martie 2019
lorelei86, utilizator
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 01:06, 23 Martie 2019
Trebuiau plătite de chiriaș.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evacuare giuli71 giuli71 buna ziua,am o problema mai delicata si nu prea am nici un ajutor mama mea a decedat anul trecut in martie si era chiriasa la data decesului intrun apartament ... (vezi toată discuția)
Proprietar vs chirias Marcel10 Marcel10 Buna ziua. Ce sanse de castig sunt la un proces in care proprietarul da chiriasul in judecata pt neplata intretinerii , la plecarea chiriasului din ... (vezi toată discuția)
Restante lasate de chiriasi pynu pynu Buna ziua , ma aflu in urmatorul impas: Am dobandit prin hot.jud definitiva si irevocabila un imobil pe legea 10 , imobilul fiind atunci locuit de chiriasi ... (vezi toată discuția)