avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 613 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie nerevizuibila
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie nerevizuibila

Bună ziua!Sunt născută în septembrie 1962,sunt pensionata grad 3 din aprilie 2015,la acea vreme cu un stagiu de cotizare 33 ani 5 luni si 27 zile.Am si 12 ani 2 luni și 26 zile lucrati in grupa 2 care nu mi-au fost luati in calcul spunand ca functia nu prevede,desi acest drept este înscris în cartea de muncă și am si adeverinte cu sporuri care tot asa nu mi-au fost luate în calcul.Colegi ai mei care au lucrat acolo au primit grupa,noi lucrând în incinta aceluiasi santier pe platforma chimică.Așa zisa funcție era de primitor distribuitor.Am 2 întrebări pentru dvs.1.Dacă fac cerere la Casa de Pensii de recalculare,că am inteles că se recalculeaza pentru cei care au lucrat anterior 2001 în grupă,am sorți de izbândă sau mă adresez instanței?2.Dacă puteți să-mi spuneți când pensia mea de handicap devine nerevizuibila,pentru că nu iau pensie cât dau pe referate medicale.Îmi cer scuze că am scris puțin prea mult și vă mulțumesc anticipat pentru răspuns.
Cel mai recent răspuns: Georgetaberger , utilizator 15:12, 27 Martie 2019
Bună ziua!Aș dori un răspuns la ultima postare,vă rog frumos!

Georgetaberger a scris:

Bună ziua!Sunt născută în septembrie 1962,sunt pensionata grad 3 din aprilie 2015,la acea vreme cu un stagiu de cotizare 33 ani 5 luni si 27 zile.Am si 12 ani 2 luni și 26 zile lucrati in grupa 2 care nu mi-au fost luati in calcul spunand ca functia nu prevede,desi acest drept este înscris în cartea de muncă și am si adeverinte cu sporuri care tot asa nu mi-au fost luate în calcul.Colegi ai mei care au lucrat acolo au primit grupa,noi lucrând în incinta aceluiasi santier pe platforma chimică.Așa zisa funcție era de primitor distribuitor.Am 2 întrebări pentru dvs.1.Dacă fac cerere la Casa de Pensii de recalculare,că am inteles că se recalculeaza pentru cei care au lucrat anterior 2001 în grupă,am sorți de izbândă sau mă adresez instanței?2.Dacă puteți să-mi spuneți când pensia mea de handicap devine nerevizuibila,pentru că nu iau pensie cât dau pe referate medicale.Îmi cer scuze că am scris puțin prea mult și vă mulțumesc anticipat pentru răspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incalcare drept gica70 gica70 Am inteles ca nu pot \\"sa-i trag la raspundere\\" pe cei din Comisia de solutionare contestatii decizii de pensionare pentru ca nu mi-au trimis un raspuns de ... (vezi toată discuția)
Reducere varsta de pensionare doinaianoselmoiseanu@gmail.com doinaianoselmoiseanu@gmail.com Sunt nascuta in august 1959. Am stagiu de cotizare de 37 ani si 7 luni(4 ani facultate). In cartea de munca am 7 ani si 3 luni in grupa a doua de munca ... (vezi toată discuția)
Punctajul suplimentar pentru activitatea lucrata in grupa de munca getaz getaz sant pensionar invaliditate nerevizuibil gr.II varsta 62 neimpliniti ,am 18 ani in grupa II de munca eu beneficiiez de acea marire incepand cu 1 ian.2011? (vezi toată discuția)