Acum ceva timp mi-a fost reținut permisul de conducere în mod justificat, până să îmi expire suspendarea am condus autovehicule iar într-una din acele zile am parcat în mod neregulamentar mașina și am fost sancționat în lipsă de poliție iar după ceva timp la poliție a venit o adresă prin care li se comunică că la acea dată eu nu aveam dreptul de a conduce valabil, lucru real.
Între timp mi am recuperat permisul și mi s-a adus la cunoștință că mi se întocmește dosar penal pentru că la data când am fost sancționat nu aveam permis și iar mi se suspendă dreptul de a conduce până la finalizarea cercetărilor.Mentionez că nu am contestat procesul verbal al contravenției pe care l-am primit.In aceste condiții se mai pune problema unui abuz în serviciu? In urma probatoriului s-a demonstrat că nu eu am condus la acea data.
Permis de conducere
Berceanus
Buna ziua, am avut proces cu permisul auto si decizia a fost sa predau permisul auto in termen de 14 zile lucrătoare, in primele 13 zile am lucrat ca sofer de ... (vezi toată discuția)