avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 665 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Abuz în serviciu?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Abuz în serviciu?

Acum ceva timp mi-a fost reținut permisul de conducere în mod justificat, până să îmi expire suspendarea am condus autovehicule iar într-una din acele zile am parcat în mod neregulamentar mașina și am fost sancționat în lipsă de poliție iar după ceva timp la poliție a venit o adresă prin care li se comunică că la acea dată eu nu aveam dreptul de a conduce valabil, lucru real.
Între timp mi am recuperat permisul și mi s-a adus la cunoștință că mi se întocmește dosar penal pentru că la data când am fost sancționat nu aveam permis și iar mi se suspendă dreptul de a conduce până la finalizarea cercetărilor.Mentionez că nu am contestat procesul verbal al contravenției pe care l-am primit.In aceste condiții se mai pune problema unui abuz în serviciu? In urma probatoriului s-a demonstrat că nu eu am condus la acea data.
Cel mai recent răspuns: Dana Fatol , Avocat 13:27, 24 Martie 2019
Bună ziua,

Ce abuz în serviciu? Din partea poliției? Nu mi se pare că au făcut nici un abuz și de altfel, nimic nelegal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda politia locala necomunicare identitate conducator josephine_cointreau josephine_cointreau Am primit la firma pe care o detin o solicitare din partea politie locale - Directia de Ordine Publica, prin care mi se solicita sa ma prezint la institutie ... (vezi toată discuția)
Amenda pentru parcare neregulamentara eu1983 eu1983 Buna ziua Va rog sa ma ajutati cu un sfat : masina este parcata in fata blocului pe trotuar, vine politia sa o ridice si doar sotia este acasa. Politistul ... (vezi toată discuția)
Permis de conducere Berceanus Berceanus Buna ziua, am avut proces cu permisul auto si decizia a fost sa predau permisul auto in termen de 14 zile lucrătoare, in primele 13 zile am lucrat ca sofer de ... (vezi toată discuția)