avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 807 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Inmatriculare auto
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Inmatriculare auto

Buna ziua,
Vreau sa cumpar o masina cu urmatorul background juridic.
1) autoturism cumparat in leasing pe persoana juridica.
2) persoana juridica a cedat leasingul catre persoana fizica cu functia de administrator al SRL.ului prin contract de novatie.
3) persoana fizica a achitat integral leasingul.
4) compania de leasing a instrainat autoturismul către persoana fizica in certificatul de înmatriculare, dar persoana fizica nu a inmatriculat-o inca pe numele ei.
Practic in cartea de identitate proprietar este inca firma de leasing, dar pe talon scrie ca e instrainata catre persoana fizica.
Masina e inregistrata la taxe si impozite pe persoana fizica.

Voi putea înmatricula autoturismul in acest caz?
Ultima modificare: Sâmbătă, 23 Martie 2019
Eugen A., utilizator

Alte discuții în legătură

Acte auto mavo mavo Buna seara,am o problema si va rog sa ma ajutati sa o descurc,multumesc; Am cumparat un autoturism second de la o persoana fizica prin contract de ... (vezi toată discuția)
Refuzul inmanarii fisei fiscale la cumpararea unui autoturism colyro colyro Buna ziua, Ma aflu in situatia in care am preluat un contract de leasing(s-a facut actul de novatie) si acum constat ca vanzatorul(PJ) nu vrea sa imi ... (vezi toată discuția)
Vanzare succesiva a unui autoturism TrancerDJ TrancerDJ Buna ziua, Am achizitionat acum cateva zile un autoturism de la o persoana juridica. Inca nu am facut radierea masinii/inmatriculare/luare in evidenta la ... (vezi toată discuția)