Buna ziua
Va rog sa ma ajutati daca se poate . Sunt fara venit si sunt nevoit sa imi platesc asigurarea de sanatate pe anul in curs. Am platit in ianuarie 640 lei pana in martie 2019 , asa mi s-a spus la circa financiara . Dar acum s-a trecut la declaratia unica numai online si m-am incurcat de tot . Ce suma pot completa in rubrica pt cei fara venit la asigurare ? Scriu toata suma pentru restul anului si se poate plati cumva lunar la circa financiara ? sau scriu pentru 2 luni cat pot plati acum si apoi fac declaratie rectificativa sau cum ? Ma depaseste problema asta si nu am la cine sa apelez .Si trebuie sa ma internez cat de curand ... Multumesc anticipat pentru raspunsurile dvs.
Completati a doua parte in declaratia pentru cass 2019 si depuneti declaratia unica pe spatiul privat virtual bifand acolo ca platiti ca persoana fara venit pentru sase luni si veti fi asigurat tot anul 2019. Plata o puteti face pana la 15 decembrie 2019 ca sa beneficiati si de bonusul de 5% si veti plati la ghiseu doar diferenta intre cat apare in declarata unica ca ati avea de plata fara bonus adica 1186 lei si cat ati platit deja, acei 640 lei.