avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 408 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Achizitionare pachet de vacanta
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Achizitionare pachet de vacanta

Buna ziua,
Am achitionat in august 2018 un pachet de vacanta platit integral la acel moment. Dupa 7 luni sunt contactat de catre cei de la agentie ca nu mai este valabila rezervarea si ca trebuie sa platesc suplimentar un alt pachet de vacanta la preturile de acum sau sa imi retrag banii.
Ce pot face pentru ca nu doresc sa platesc suplimentar alt pachet si nici sa imi retrag banii, vreau doar ce am platit sau ceva echivalent la aceiasi bani.
Va multumesc,
Brasoveanul
Ultima modificare: Duminică, 24 Martie 2019
brasovean, utilizator

Alte discuții în legătură

Vouchere de vacanță refuzate de agenția de turism. ce pot face legal? florinm. florinm. Bun gasit tuturor. M-am gandit sa expun aici problema mea, intrucat voucherele de vacanta sunt reglementate, din cate stiu, si de legea salarizarii in ... (vezi toată discuția)
Recuperare avans vacanta adela88 adela88 Buna ziua, Am o problema: in luna februarie am rezervat o vacanta printr-o mare agentie de turism romaneasca. Am platit 2000 de lei avans prin plata ... (vezi toată discuția)
Renuntare inregistrare booking.com jack94 jack94 In cazul in care am rezervat din greseala o vacanta prin intermediul site-ului Booking.com pot in vre-un fel renunta la optiunea facuta?In concret am ... (vezi toată discuția)