avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 652 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Eliberare copii documente, A.deP.
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Eliberare copii documente, A.deP.

Nu este o întrebare, este o remarcă. Probabil nu sa înţeles. Am scris cu altă ocazie, că preşedinta este o persoană paralelă cu legislaţia A.de P. Neştiind despre ce este vorba, casiera, un impostor care a fost preşedinte şi admin.,o manipulează cum vor ei. Am depistat fără a vedea documente, că au făcut lucrări în condominiu fără aprobarea A de P. pe care le-au supra evaluat.Mai pe scurt, au furat pe faţă. Dacă nu vor să-mi faciliteze accesul la documentele A. de P., au ceva de ascuns. Probabil. Repet. Este posibil ca la o adunare generală să nu vină nici-un memebru al asociaţiei de proprietari?? Este posibil.
Cel mai recent răspuns: BEN46 , utilizator 11:20, 27 Martie 2019
Trăim in Romania și la noi se poate ca la convocarea A.G. să nu se prezinte nimeni . Și atunci vă mirați ce se intamplă la nivel de reprezentare a Asociației este tocmai lipsa de implicare a proprietarilor . Cand o sa ramană fară apă o să se trezească și ceilalți .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legislatie as. propr. madalina888 madalina888 Buna ziua.Stie cineva daca a fost publicata in M.O.obligatia admin.de a informa loctarii despre situatia financiara a A.de P.??Multumesc anticipat. (vezi toată discuția)
Presedinte neales ! IonPopescu-B IonPopescu-B Buna ziua. Unui presedinte al asociatiei de proprietari care nu a fost ales niciodata,lucru atestat si de catre Primarie,care foloseste stampila ... (vezi toată discuția)
Se modifica acordul de asociere? Juliano5 Juliano5 Buna ziua.La o asociatie de proprietari,inregistrata anterior L.230/2007,locatarii noi veniti in condominiu,depasesc nr.locatarilor care au constituit A.de ... (vezi toată discuția)