Buna ziua!
Sotia mea este administrator si asociat unic intr-un Srl care are ca si domeniu principal Publicitate Online si totodata un site de promovare pt diversi comercianti ( Hoteluri , Sali de fitness, Saloane, Restaurante, etc- cu care societatea are contract de colaborare cu fiecare in parte) prin vouchere cu pret redus.
Dupa cum bine stiti, de aprox 2 ani au aparut aceste tichete de vacanta oferite catre bugetari pentru vacante in Romania ( tichete care pot fi folosite doar la agentiile de turism sau la unitatile de cazare care le accepta). Sotia mea doreste sa angajeze pe societate o persoana care este Licentiata in Tursim si are certificatul de agent de turism.
Intrebarea mea mai exacta ar fi cum ar trebui procedat ca societatea sotiei sa obtina licenta de Agentie de turism exclusiv Online ( pe baza colaborarii cu un agent de turism) pentru a putea primi acele tichete de vacanta si a le deconta ulterior. ( mai ales ca societatea are deja semnate contracte cu multe hoteluri pt promovarea si vanzarea pachetelor acestora cu pret redus) Care sunt pasii? Ce ar trebui fascut mai exact?
Multumesc anticipat pt raspuns!
Salutare, am dat peste acesta intrebare abia astazi, incerc sa fac acelasi lucru. Sa deschid o agentie de turism cu vanzare exclusiv online, imi poti te rog spune ce cod caen a trebuit sa autorizezi pt a avea licenta agentiei online?
Cod caen 7912
adinutza05
as dori sa stiu care este codul caen pt agentia de turism detailista?am certificat de inregistrare cu cod caen 7912 agentie de turism turoperatoare,dc doresc ... (vezi toată discuția)