avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1948 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Renunțare antecontract
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Renunțare antecontract

Buna ziua! In urma cu un an jumătate am făcut un antecontract pentru cumpărarea unui apartament. Propritarul avea probleme cu actele si desi termenul lui a expirat am așteptat în continuare. Intre timp, sotul a plecat in străinătate si acum ne presează cu amenințări, jigniri, ca sa terminam actele. As vrea sa renunt la acest antecontract in instanta. Este posibil?
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 17:51, 24 Martie 2019
Mergeti cu actele la avocat pentru a se analiza si a va spune exact situatia juridica.
Buna ziua,
Se poate dar exista riscul sa pierdeti avansul.
Discutati cu un avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. un prieten a platit avansul pentru un apartament care ... Maria Popovici Maria Popovici Buna ziua. Un prieten a platit avansul pentru un apartament care ar fi trebuit sa fie finalizat la data de 20.04.22. Stadiul blocului nu a avansat foarte mult ... (vezi toată discuția)
Taxe suplimentare pentru cadastru si intabulare pentru mostenitori kigallu kigallu Buna ziua, Sint in procesul de cumparare a unui apartament. In baza antecontractului incheiat la agentia imobiliara proprietarii actuali (4 persoane, care ... (vezi toată discuția)
Cumparare apartament cu sulta mirceampk mirceampk Buna ziua, As dori sa-mi cumpar un apartament prin credit imobiliar. Proprietara vrea un avans de 10.000 de euro deoarece are o sulta pe care trebuia sa ... (vezi toată discuția)