avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1001 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Amenda pentru consum alcool
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Amenda pentru consum alcool

Buna seara aflandu-ma in fața unui magazin împreună cu un prieten ,am fost interceptat de către o patrulă de jandarmerie care îl vazuse pe amicul meu consumând o sticla cu bere. Eu aveam o sticla în buzunar și fiind întrebat dacă am consumat din sticla am recunoscut că am băut dar. Am fost solicitat să prezint buletinul și mi s-a spus că voi fi sancționat contravențional. Întrebarea mea este utmatoarea...fapta patrulei de jandarmi nu reprezintă un abuz?! Eu știu că în OG 2 se prevede faptul că agentul constatator trebuie să constate efectiv fapta.....eu sunt ferm convins că patrula nu avea cum să mă vadă pe mine consumând berea. Acest fapt consider un abuz și aș vrea să știu dacă aș avea câștig de cauză dacă voi depune plângere împotriva procesului verbal.

Alte discuții în legătură

Amendat pentru ca eram in stare de ebrietate si consumam alcool in loc public miki001 miki001 Eram in masina cu un prieten, masina era stationata si a venit un echipaj de politie si 3 jandarmi,au batut in geam si ne-au cerut buletinele. Dupa ce ... (vezi toată discuția)
Abuz al politiei, cum ma pot proteja ? andrej andrej Buna seara. In urma cu doua seri trebuia sa ma urc in masina sa plec pana la o ruda. Cand cobor din scara ma intalnesc cu un prieten de-al meu cu care am stat ... (vezi toată discuția)
Pot fi condamnat pentru ceva ce nu am facut ? ContSters302543 ContSters302543 Pot fi condamnat pentru ceva ce nu am facut ? Buna ziua ma numesc Alex. Acum 3 ani cand aveam 15 ani am fost cu niste prieteni la o sala de jocuri iar apoi ... (vezi toată discuția)