avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Decizie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Decizie

Am primit o decizie de suspendare a contractului de muncă pe motiv că instituția nu mai are bani să plătească angajații. Decizia este constituită în baza referatului nr. .... . Este vreo baza legală prin care pot cere o copie a acestuia?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:26, 25 Martie 2019
Nu prea aveti asa ceva ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comisia de disciplina austo austo exista un timp legal scurs de la intrunirea comisiei de disciplina si pana la luarea unei decizii referitor la sanctiunile unui angajat ? ( angajatul a primit ... (vezi toată discuția)
Rog raspuns urgent elenaprofir elenaprofir buna ziua, sunt medic rezident anul 1 angajata din data de 1.01.2007 la SUJ Vaslui - anterior am lucrat in perioada 01.06.2006-31.12.2006 la o firma privata ... (vezi toată discuția)
Obligatia angajator!!!! buna ziua! ma aflu intr-o situatie usor ... Neli27 Neli27 Obligatia angajator!!!! Buna ziua! Ma aflu intr-o situatie usor neobisnuita zic eu. De la fostul loc de munca am plecat fara sa imi dau demisia, motivul ... (vezi toată discuția)