avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 947 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensie invaliditate gr. 2
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensie invaliditate gr. 2

Ce valoare aproximativa ar avea o pensie de invaliditate gradul 2 pentru o persoana nascuta in 1965 cu 29 ani si jumatate vechime neintrerupta, sase ani si o luna grupa a doua de munca, facultate cursuri zi cinci ani inainte de cotizare .
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 16:06, 25 Martie 2019

Ce valoare aproximativa ar avea o pensie de invaliditate gradul 2 pentru o persoana nascuta in 1965 cu 29 ani si jumatate vechime neintrerupta, sase ani si o luna grupa a doua de munca, facultate cursuri zi cinci ani inainte de cotizare . Pentru intreaga perioada de cotizare salariul a fost aproximativ ca 60% peste salariul mediu.

Ultima modificare: Luni, 25 Martie 2019
bma ionescu, utilizator
Nu mai puțin de 640 lei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cand ma pot pensiona bma ionescu bma ionescu Am grad de handicap accentuat revizuibil pentru operatie cardiaca in urma unei marformatii congenitale. La obtinerea gradului de handicap am obtinut de la ... (vezi toată discuția)
Pensie paulibrion paulibrion Sunt nascut in 1955 in 29 septembrie.Am 35 ani vechime,in campul muncii.din care:in grupa 1 am 3 ani cu procent de 30 la suta si 2 ani cu procent de 50 la ... (vezi toată discuția)
Cum se calculeaza pensia de invaliditate? Nicole09 Nicole09 Buna seara, As dori sa aflu cum se calculeaza pensia pe caz de boala la 36 de ani, cu o vechime de 15 ani daca se include si CCC. Va multumesc. (vezi toată discuția)