avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1664 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Venit realizat in ultima luna de indemnizatie.
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Venit realizat in ultima luna de indemnizatie.

Buna ziua,
Va rog sa ma lamuriti cu urmatoarea situatie.
Am nascut pe 14.05.2017, am fost in CCC pana la 1 martie cand m-am intors la serviciu, dar la un alt angajator. Incetarea suspendarii contractului si acordul de incetare a activitatii cu acordul partilor amandoua sunt cu data de 1 martie. Noul contract este tot de la data de 1 martie, asa am depus actele si pentru stimulent. Am facut o intelegere cu fostul angajator pentru a-mi plati 6 salarii la incetarea contractului( o compensatie poate irelevanta in discutie). Dupa ce am semnat toate aceste documente, cateva zile mai tarziu mi-a dat si foaia cu impozitul pe anul 2019 si am observat ca acest venit de 6 salarii l-a trecut pe luna februarie. Fizic mie mi-au intrat baniii in luna martie. Deci, teoretic se considera ca am inregistrat venituri in ultima luna de indemnizatie? Voi avea probleme in privinta asta? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:39, 25 Martie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu veti avea probleme...

OUG 111/2010
Art. 16
.....
(3) Prin excepție de la prevederile alin. (2) lit. i), plata indemnizației pentru creșterea copilului nu se suspendă în cazul în care persoana îndreptățită se află în una sau mai multe dintre următoarele situații:
a) primește diverse sume în baza legii, a contractului colectiv de muncă sau a contractului individual de muncă, acordate în perioada concediului pentru creșterea copilului, altele decât cele rezultate din desfășurarea efectivă a unei activități în perioada de concediu;

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura incetare suspendare cim inainte de termen Andrei Gica Andrei Gica Buna ziua. Un angajat aflat in concediu crestere copil pana la implinirea varstei de 1 an (adica pana in 24 aprilie 2012) doreste sa revina la munca mai ... (vezi toată discuția)
Revenire din concediu crestere copil miha_ella71 miha_ella71 O salariata revine din concediul crestere copil in data de 04.03.2013.Cererea a fost facuta pana la 1 an,adica data de 21.07.2013,data cand copilul implineste ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie corinalu corinalu Buna seara, sunt in concediu de crestere a copilului pana la varsta de un an. As dori sa stiu daca in cazul in care solicit in continuare concediu fara plata ... (vezi toată discuția)