Buna ziua
Sotul meu a luat produse de la [editat] acum 4 ani in valoare de 3000 lei. De atunci a platiti lunar suma minima de plata,dar a depasit data scadenta .Oricum datoria lui a crescut si crteste lunar chiar daca platim aceasta luna. Am facut sesizari si la Opc dar au spus ca daca am semnat contractul nu avem ce face.
Ieri, a fost sunat tatal lui spunandu/i ca mai are de plata inca 5600 lei inafara de cei aproximativ 3000 pe care i/am platit deja.L/a amenintat ca daca nu plateste acesti bani luni ne trezim cu executorul la poarta si ne lasa pe drumuri!!!!! Sotul meu i/a contactat si le/a spus ca suma e prea mare, si ca nu va termina niciodata de platit acesti bani.A cerut o reesalonare cu rata fixa dar a fost refuzat. Suntem sunati zilnic de cateva ori, dar sunt sunati si.parintii .
Nu avem acesti bani! Cum e mai bine sa procedam? Sa asteptam sa ne dea in judecata? Nu avem nimic pe numele nostru si e normal sa/i sune pe parinti?
ati platit cu intarziere,si din cauza intarzierilor ati fost penalizati cu un comison pt plata intarziata,probabil de-a lungul timpului din cauza penalizarilor ati ajuns la depasirea limitei de credit,iar pt aceasta depasire se percepe un alt comision,in plus suma minima reprezinta doar 2,5% din datorie,practic doar dobanda,toate lucrurile astea sunt prezente in extrasul de cont pe care il primeati lunuar si pe care probabil nu l-ati bagat de seama.ei au tot dreptul sa si recupereze datoria
Intrebare
mirelacolpos
M/a preluat firma Kruk International pentru o datorie de 60000 lei negarantata.
Mi/a fixat o rata de 900lei lunar dar nu/mi pot permite decat 600/700 ... (vezi toată discuția)
Datorie -card credit
amol
buna ziua.am primit o somatie de plata de la o firma de recuperari creante privind un debit la o banca (un card expirat )9mentionez ca in urma unei cereri ... (vezi toată discuția)