avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Taxe si impozite platite de un PFA in cazul in care ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Taxe si impozite platite de un PFA in cazul in care este si salariat

Buna ziua,
M-ar interesa sa stiu ce taxe si impozite ar plati un PFA in cazul in care este si salariat?

Cel mai recent răspuns: Lili_A , utilizator 10:35, 26 Martie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Platiti acelasi impozit pe venit 10% si aceleasi contributii sociale 10% cass si 25% cas in aceleasi conditii, indiferent daca in acelasi timp mai aveti si un contract de munca valabil in alta parte.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare pfa, cateva intrebari An0nim An0nim Buna ziua. Sunt angajat la o firma cu 8h/zi si vreau sa-mi deschid o mica afacere ma gandeam la un pfa pentru ca e mai simplu si eu nu am mai avut ... (vezi toată discuția)
Contributii pfa sau srl paunicasilviu paunicasilviu Buna ziua, Doresc sa infintez un PFA unde o sa am un angajat. Persoana respectiva lucreaza si are deja contributiile platite, la fel si eu.. Mai trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Pfa si angajat Benafflek Benafflek Va rog sa-mi spuneti daca in cazul in care voi fi angajat part-time la stat si eu am deja un PFA activ la care platesc doar impozitul pe venit si pe care vreau ... (vezi toată discuția)