avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 649 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatie

buna ziua!!! ajutati ma si pe mine va rog cu un raspuns,,,si anume de ce perioada ai nevoie sa lucrezi pentru a beneficia de indemnizatie de crestere a copilului? mentionez ca am lucrat cu acte in regula si anume contract de munca din data de 16august2017 pana in data de 23 octombrie 2018.....pana la data de 28 februarie 2019 nu am lucrat si nu am beneficiat nici de somaj iar acum din data de 1 martie lucrez di nou...de cate luni lucrate am nevoie sa pot beneficia de indemnizatie deoarece as dori sa fac cat mai curand un bebe....!va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: tarlescu , utilizator 03:25, 26 Martie 2019
unul din angajatori refuza sa mi inmaneze adeverinta pentru a justifica perioada cat am lucrat...pot justifica altfelvenitul din acele luni?
Pentru refuz, puteti sesiza ITM-ul.

Intrebati la AJPIS ce documente va iau in considerare, avand in vedere ca unii angajatori refuza eliberarea acelei adeverinte.
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nedumerire onchita onchita Am lucrat (2 ani jumate)la firma x, pana la 15.08.2016, iar in perioada 16.08.2016 -07.11.2016 la firma y, urmand ca incepand cu 21.11.2016 sa recapat ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie gheran gheran Am o rugaminte, ma puteti ajuta si pe mine cu o informatie. Pentru indemnizatia de crestere copil este nevoie ca cele 12 luni impozabile din ultimele 24 de ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil Alina Duta Alina Duta Buna ziua .sunt insarcinata in 2luni si momentan sunt in preaviz la o firma la care,pana la terminarea preavizului voi avea6luni lucrate . Intrebarea mea este ... (vezi toată discuția)