avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1127 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... plangere impotriva cuiva
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

plangere impotriva cuiva

Buna,
As avea o intrebare, daca pot sa depun o plangere la politie impotriva cuiva care a stat in chirie la mine si nu mi-a platit, dar nu am semnat niciun contract?
As putea sa depun fara nicio dovada?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: medesan , utilizator 12:14, 1 Aprilie 2019
politia nu are cum sa va ajute, trebuie sa actionati in instanta pt problema asta.
Va mulțumesc pentru răspuns

gi-jane2 a scris:

politia nu are cum sa va ajute, trebuie sa actionati in instanta pt problema asta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenintare proprietari/plangere DeliaL DeliaL Buna ziua! Am o problema si v-as multumi din suflet daca m-ati ajuta cu un sfat in acest domeniu. Vara trecuta m-am mutat intr-un apartament inchiriat. ... (vezi toată discuția)
Plangere impotriva unui avocat alina_md alina_md Spune ti va rog daca poti face plangere unui avocat in cazul in care nu ai cu el nici un contract ci doar discutii inregistrate adica...a fost intrebat ceva ... (vezi toată discuția)
Mafia imobiliara CarinaNicoleta_G CarinaNicoleta_G Buna seara, Va scriu pentru ca in data de 9 iulie 2017, am semnat un contract facut de un agent imobiliar pentru o garsoniera in sector 3 Bucuresti. In ... (vezi toată discuția)