Bună seara!
Acest tată nu face absolut nimic pentru copilul lui: începând cu plata pensiei alimentare. Trebuia să o plătească din martie 2018. Dacă nu apelam la instanța, nu aveam șanse nici în 20 de ani macar pensia să o văd. Ca să nu mai spun că acest copil îl cresc numai eu stiu cum, sacrificii și probleme. Nu îl interesează absolut nimic legat de el: sanatate, scoala, excursii cu clasa. Făcea fotbal, băiatul. După divorț l-a retras. În condițiile în care el a făcut fotbal pt ca e înnebunit după acest sport. Nu merge macar la scoala, ca să vadă cum se descurcă băiatul, să vorbească cu învățătoarea. Este pur si simplu absent și dezinteresat. Am discutat cu el despre acest aspect: decăderea și a fost de acord, fără nici o reținere sau remuscare.
Nu este un părinte responsabil, cerebral. Conștient că are un copil, un singur copil, la a carui creștere trebuie să contribuie. Prefera sa facă beții fără limită, să-și piardă nopțile si banii prin cazinouri si la pariuri. Intr-un an si ceva de cand am divortat acest copil nu a petrecut macar o ora cu tatal lui. Nu a fost măcar în parc cu el. Ca să nu mai spun de cumpărat ceva folositor copilului sau pt scoala. Absolut NIMIC
CLAUDIU LASCOSCHI a scris:
Nu am observat sa aveti motive pentru custodie exclusiva.
Care sunt motivele concrete?