avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 387 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensionare pe caz de boala
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensionare pe caz de boala

BUna ziua.dacă sufer de o boala rara și nu am carte de munca pot beneficia de o mica pensie pe caz de boala.multumesc
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 19:42, 26 Martie 2019
Nu se poate fără să aveți măcar un minim stagiu de cotizare. Încercați să lucrați vreo 2 ani, și apoi o să vă puteți pensiona.

În prezent încercați să obțineți o INDEMNIZAȚIE de HANDICAP.
Ultima modificare: Marți, 26 Martie 2019
Dapix, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie de invaliditate gabitza_36 gabitza_36 buna,am 39 ani sunt bolnava de scleroza multipla am o pensie de handicap grad 2 accentuat,in prezent lucrez am o vechime de 17 ani dar aceasta boala fiind ... (vezi toată discuția)
Buna ziua,am 21 ani și am gradul 2 de handicap,nu am lucrat nici macar o zi,nu am cotizat pentru pensie...m.as putea pensiona pe caz de boala? anita13121 anita13121 Buna ziua,am 21 ani și am gradul 2 de handicap,nu am lucrat nici macar o zi,nu am cotizat pentru pensie...m.as putea pensiona pe caz de boala? (vezi toată discuția)
Pensie boala sau invaliditate. grigoreceliluminat grigoreceliluminat De la nastere am o problema de inima si nu pot munci greu. Pe cartea de munca am doar 3 ani lucrati. Ma pot pensiona pe caz de boala sau ... (vezi toată discuția)