avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1103 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu de odihna pentru perioada in care am fost in ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu de odihna pentru perioada in care am fost in concediu medical cu diagnostic de neoplasm mamar

Buna ziua,

In anul 2017 in luna octombrie am suferit o mastectomie totala dupa care a urmat tratamentul. Am avut concediu medical conform diagnostic pana pe data de 30.03.2019 (pana la finalul acestei saptamani). Intrebarea mea este urmatoarea: am dreptul la concediu de odihna pentru perioada in care am fost in concediu medical - de la resurse umane mi s-a spus ca nu am dreptul la nicio zi.

Multumesc frumos
Ultima modificare: Marți, 26 Martie 2019
flori19742003, utilizator
Cel mai recent răspuns: flori19742003 , utilizator 16:03, 27 Martie 2019
Lucrati in sectorul bugetar sau privat ?
In sectorul privat.
Concediul medical, indiferent de durata, nu va afecteaza dreptul la CO.

Prin urmare, si pentru acea perioadă beneficiați de CO.
Multumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Durata concediu de odihna anual miha2766 miha2766 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati intr-o problema legata de acordarea concediului de odihna. Un angajat are dreptul la 23 zile de CO anual conform ... (vezi toată discuția)
Nr zile de co dupa 10 ani veronik veronik Anul asta (2011) in martie voi avea 10 ani in campul muncii. va rog sa-mi spuneti de cate zile de CO voi beneficia in acest an, 2011. multumesc! (vezi toată discuția)
Concediu medical si concediu de odihna Filip Alexandru Filip Alexandru Daca un salariat s-a aflat in concediu medical in perioada 2015-2017, mai are dreptul la concediul de odihna pentru zilele acestor ani? (vezi toată discuția)