avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Reclamatie
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Reclamatie

Buna ziua! O reclamație anonimă la Inspectoratul școlar se ia in considerare?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:05, 26 Martie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca este anonima se poate interpreta ca nu este adevarat ceea ce reclamati. Se poate interpreta si ca nu va asumati nicio responsabilitate pentru ceea ce reclamati.
Posibil sa se faca o ancheta, dar cui urmeaza sa se trimita rezultatul anchetei ?!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Petitiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petitionarului nu se iau în considerare și se claseaza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sesizare reala sau nu !!?? romalex romalex Buna ziua,am nevoie de putin ajutor,in ultimile trei luni cineva a facut 4 sesizari la politia locala,acestia au venit in control,eu am cerut sa-mi spuna ... (vezi toată discuția)
Sesizare la inspectoratul teritorial de munca Sophia1975 Sophia1975 O reclamație la Inspectoratul Teritorial de Munca se poate depune online? Nu doresc s-o fac anonimă, mi-am și anunțat angajatorul că am s-o fac și tot nu ... (vezi toată discuția)
Munca la negru anonim666 anonim666 Am lucrat la o firma de paza, la negru, si m-au dat afara de curand. Vreau ca firma asta de paza sa primeasca un control dar direct de la ITM Bucuresti pentru ... (vezi toată discuția)