avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 723 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Taxa reziliere contract telefonie fixa Romtelecom
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Taxa reziliere contract telefonie fixa Romtelecom

Buna ziua!
In urma cu 5 ani am vandut apartamentul in care locuiam, si am reziliat si contractul de telefonie fixa, achitand la zi toate facturile. Mi s-a comunicat atunci ca deoarece perioada contractuala nu s-a incheiat, mai trebuie sa achit 420 ron, taxa de reziliere. Nu am achitat atunci.
Au urmat timp de 1 an si jumatate tot felul de adrese postale, conform carora trebuie sa achit aceasta taxa, mai crescuse intre timp.
Azi, 26,03,219 am primit un mail de la o firma de recuperare, GetBack, ce ma someaza la plata sumei de 669 ron, in 48 de ore.
Va rog, oferiti-mi un sfat pentru aceasta situatie

Alte discuții în legătură

Contract telefon fix Oana Gabriela Oana Gabriela in anul 2005 am avut contract pentru telefon fix cu o firma iar in anul 2007 am incercat de mai multe ori sa depun la ei cerere reziliere, care, nu mi-au ... (vezi toată discuția)
Recuperatori creante Cristian Vaduva Cristian Vaduva Va salut,am o problema veche cu Orange,in Octombrie 2014 am semnat un contract de telefonie mobila cu Orange,respectiv internet mobile,am primit un dispozitiv ... (vezi toată discuția)
Creanta "dublata" luc1kws luc1kws Buna ziua, dupa cum zice titlul, m-am trezit ca aceasta firma,[editat de admin], ca ma someaza sa platesc 2 facturi neachitate dupa ce eu am reziliat telefonic ... (vezi toată discuția)