avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1882 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract de munca

Va rog, am o colega care lucreaza cu norma intreaga salariu lunar de baza de 2680 lei ( personal contractual) institutie publica, ea doreste sa se mai angajeze cu un alt contract de 4 ore/ luna cu salariu minim pe economie pentru a beneficia de indemnizația de creștere a copilului mai mare.
-cum sse calculeaza in cazul acesta?indemnizatia de ccc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:31, 27 Martie 2019
Indemnizaţia pentru CCC se stabileşte în cuantum de 85% din media veniturilor nete realizate în ultimele 12 luni din ultimii 2 ani anteriori datei naşterii copilului şi nu poate fi mai mică de 85% din cuantumul salariului minim brut pe ţară garantat în plată, iar cuantumul maxim al acesteia nu poate depăși valoarea de 8.500 lei.
Ultima modificare: Miercuri, 27 Martie 2019
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizația pt creștere copil se plătește din brut sau net? Gabryela1 Gabryela1 Buna ziua as dori să știu dacă indemnizația Pt creștere copil se socotește din salariu brut? Va mulțumesc (vezi toată discuția)
Ce acte am nevoie ptr concediu postnatal? tony radu tony radu Traiesc in concubinaj cu iubita mea care nu lucreaza urmeaza sa nasca si daca se poate eu vreau sa depun actele ptr concediu postnatal ce acte am nevoie ... (vezi toată discuția)
Indemnizația pentru creșterea copilului Catyca Catyca Bună ziua am și eu o întrebare cat se plătește indemnizația pentru creșterea copilului lucrând pe un salariu de 1450lei brut (vezi toată discuția)