avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 831 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... prima casa
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

prima casa

Ce procent din valoarea tranzactiei va datora statului o persoana fizica, care vinde o casa proprietate personala, prin creditul prima casa?
Cel mai recent răspuns: COSMIN GEORGE ROMAN , Evaluator 01:11, 22 Noiembrie 2009
Raspunsul corect il aflati de la notar. Din cate stiu eu 3%.
De fapt nu conteaza forma de finantare a tranzactiei, se perceoe un impozit din valoarea de tranzactionare.
Succes
Ultima modificare: Duminică, 22 Noiembrie 2009
COSMIN GEORGE ROMAN, Evaluator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit pe valoarea de tranzactie ca urmare a unei sentinte avand capat de cerere constatarea dreptului de proprietate marian_2006 marian_2006 Persoana X a solicitat instantei printr`o actiune de constatare a dreptului de proprietate avand la baza un antecontract de vanzare cumparare realizat cu ceva ... (vezi toată discuția)
Taxe la vinzare cumparare nicolae242 nicolae242 buna ziua ma numesc manea nicolae si as avea si eu urmatoarea problema: fratele meu vrea sa-mi vinda o bucata de teren cu 2 camere pe ea printr-un contract de ... (vezi toată discuția)
Impozit pe venitul rezultat din vanzarea terenului? ContSters77797 ContSters77797 Vanzatorul unui teren trebuie sa plateasca vreun impozit la stat pentru venitul rezultat din vanzarea acelui teren? Daca da, cum se calculeaza acest impozit? (vezi toată discuția)