avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 448 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... CEC emis declarat pierdut
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

CEC emis declarat pierdut

Am primit un cec emis de administratorul unei soc. din Toplita CEC ul a fost declarat pierdut pe data de 08.12.2008 si emis pe 18.12.2008 de catre admin. soc. eu am firma in Oradea , unde trebuie(in ce localitate) sa depun plangerea pentru inselaciune?
Nu am depus plangere pt ca mia mai eliberat si un BO si am crezut ca rezolvam amiabil . Mai pot depune plangere dupa aproape un an?
Cel mai recent răspuns: pneuros , utilizator 11:01, 24 Noiembrie 2009
pneuros a scris:

CEC ul a fost declarat pierdut pe data de 08.12.2008 si emis pe 18.12.2008 de catre admin.

Pai cum vine asta ? L-a declarat pierdut si apoi l-a emis ?
da

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cec declarat pierdut inaintea emiterii pneuros pneuros Am primit un cec emis de administratorul unei soc. din Toplita CEC ul a fost declarat pierdut pe data de 08.12.2008 si emis pe 18.12.2008 de catre admin. ... (vezi toată discuția)
Bo refuzat ira_mar79 ira_mar79 buna ziua! am un contract de prest serv cu o soc , mi-a fost emis un bo pe care banca l-a refuzat- nu erau bani in cont.as vrea sa fac plangere penala si sa ... (vezi toată discuția)
Cec refuzat alex86home alex86home Buna ziua, am un cec refuzat de la un client in valoare de 8100 RON, de curand am aflat ca acesta a cesionat societatea unui alt domn. Ce pot face in aceste ... (vezi toată discuția)