avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 785 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Ordin de protecție
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Ordin de protecție

Buna dimineața. Acum 15 zile am primit ordin de protecție față de soția mea ,5 luni de zile. Totul bazat pe un martor fals și un pic de șantaj. Ce căi de atac m-ai sunt. Pe 11/03/2019 am primit ordin de protecție 5 luni de zile. Ieri 26/03/2019 să judecat recursul rămânând în pronunțare. Vă mulțumesc
Nu mai aveti nici o cale de atac este recomandat sa va conformați și sa evitați contactul cu sotia.in cazul in care se respinge si calea de atac deja formulata.
Ultima modificare: Miercuri, 27 Martie 2019
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
Vă mulțumesc. Fiica acesteia a fost martor cu care nu suntem în relații bune. Mia fost spartă casa din cauza ei
Conform art 315 al 1 punctul 1 . Nu putea fi martoră
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Nu mai aveti nici o cale de atac este recomandat sa va conformați și sa evitați contactul cu sotia.in cazul in care se respinge si calea de atac deja formulata.

Nu se aplica in ordin de protectie acea dispozitie legala, ordinul de protectie trateaza chestiuni dintre rude si afini, sunt sanse mici sa stie strainii cum se bat sotii in casa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

martor - cerere instituire a ordinului de protectie mioara2012 mioara2012 Buna ziua! Va rog sa imi spuneti daca la cererea de emitere a unui ordin de protectie, reclamantul poate aduce ca martor propria fiica, cu care dealtfel si ... (vezi toată discuția)
Buna seara, cum pot demonstra in instanta abuzul psihologic de ... elena-ramona elena-ramona Buna seara, cum pot demonstra in instanta abuzul psihologic de care am avut parte in casnicie? Am mai multe inregistrari audio pe telefon, scene ca acelea ... (vezi toată discuția)
Martor - cerere instituire a ordinului de protectie maspex maspex as dori sa stiu in ce masura reclamantul se poate \\\\"folosi\\\\" in cazul cererii de instituire a ordinului de protectie de catre parintii acestuia in ... (vezi toată discuția)