avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 814 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Apel interpretare
Discuție deschisă în Executare silită

Apel interpretare

Cum se traduce sentinta ? mai exact... " executarea va continua pentru diferenta"
Multumesc !

Solutia pe scurt: Admite apelul. Schimbă în parte încheierea în sensul că admite în parte contestaţia la executare , constată prescris dreptul de a cere executarea silită pentru suma de 370 lei şi accesoriile aferente, îndreaptă actele de executare în dosarul de executare silită nr........ în sensul că executarea va continua pentru diferenţă, înlătură dispoziţia privind întoarcerea executării silite şi dispune restituirea către intimatul contestator a sumei de 29 lei achitată cu titlu de taxă de timbru la fond în baza disp. art. 45 alin 1 litera f raportat la art.45 alin 2 din OUG 80/2013. Definitivă.

Ultima modificare: Miercuri, 27 Martie 2019
Andrey17rosu, utilizator

Alte discuții în legătură

Executare silita AndreeaCristina03 AndreeaCristina03 Se face executarea silita daca s-a dat acest raspuns de la judecătorie? Admite excepţia prescripţiei dreptului intimatului de a cere executarea silită. ... (vezi toată discuția)
Materie: litigii cu profesioniştii obiect: contestaţie la executare enachemarinalin enachemarinalin Buna ziua , Am facut contestatie la executare impotriva unei firme de colectare debite . Am doua dosare pe care consider le-am castigat. Solutiile au fost ... (vezi toată discuția)
Contestatie executare silita popalucian popalucian Buna ziua. In luna a10a-2016 am primit instiintare ca sunt executat de catre un BEJ. Am depus contestatie la executare invocand prescripitia. Primul termen a ... (vezi toată discuția)