avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Succesiune
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Succesiune

In urma cu 17 ani bunicul meu a decedat, tatal meu impreuna cu ceilalti fratii au urmat taxa de succesiune, in urma careia fiecare au obtinut un act de mostenitor in urma partajari, acte ce nu a fost inregistrate si la primarie(beneficiar fiind tot tataie) in urma cu 3 luni a decedat si tatal meu... Eu ce procedeu trebuie sa urmez pentru a putea sa imi fac act pe propirtarea unde locuiesc?
Va multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 27 Martie 2019
Constantin Madalin 16, utilizator

Alte discuții în legătură

Succesiune Constantin Madalin 16 Constantin Madalin 16 In urma cu 17 ani bunicul meu a decedat, tatal meu impreuna cu ceilalti fratii au urmat taxa de succesiune, in urma careia fiecare au obtinut un act de ... (vezi toată discuția)
Succesiunea dupa scaderea termenului legale. baracescumihai baracescumihai Locuiesc in casa bunicilor care au decedat de mult .S-a facut succesiunea dupa decesul bunicului ,in urma careia au ramas mostenitori bunica ,tatal meu si inca ... (vezi toată discuția)
Obiectiv : act de propietate grigore florentin grigore florentin Buna ziua, cer consiliere in subiectul prezentat in continuare. De aproximativ 2 ani urmaresc sa intru in posesia actului de propietate a imobilului in care ... (vezi toată discuția)