Bună ziua. Am achiziționat o casa de marcat și o doamna de la Anaf a zis ca nu o fiscalizeaza decât pe propria mea răspundere. Motivul a fost ca firma se numește Întreprindere Individuala Danoiu Ana Maria iar numele meu din buletin după căsătorie este Barbalata Ana Maria. Menționez ca la momentul căsătoriei am întrebat la ONrc dacă trebuie sa fac vreo modificare în acte odată cu schimbarea numelui și mi s-a răspuns negativ. Mulțumesc
Trebuie sa faceti modificarea depunad la registrul comertului actele in original de la infiintarea II. si copie dupa certificatul de casatorie si buletinul cu noul nume. E bine sa faceti acum modificarea caci odata si data trebuie s-o faceti si atunci luati totul de la capat.
La prima vedere nu pare dificil. Dar mai am și alte hârtii.. Autorizațiile de la Dsv, primărie, pompieri, DSP, o grămadă de contracte, diplome cursuri, ștampile. Toate astea trebuie schimbate?
Avize functionare
manusa
Buna ziua,
urmeaza sa schimb activitatea principala a firmei : din consultanta in afaceri in CONSTRUCTII METALICE.
Va intreb:
1. de unde aflu de ce fel de ... (vezi toată discuția)