Am distrus cu mașina, din greșeală, un pom fructifer din livada vecinului. L-am tăiat și am plantat altul în loc, dar nu este mulțumit și mă amenință că va face plângere la poliție. Ce se poate întâmpla dacă nu reușim să ne înțelegem?
Buna ziua.
In timpul inernii intr-o drumetie cu o masina 4x4 am trecut printr-o livada cu pomi al unui vecin , si din gresesla am distrus un pom fructifer. Am taiat acel pom si am facut curat si l-am anunta despre fapta. I-am semanat alt pom in loc dar nu este multumit si ma ameninta ca v-a face plangere la politie. Ce poate sa imi faca politia daca nu ma pot intelege cu propietarul?
Multumesc
Daca ati sărit gardul și ati plantat copacul fara acordul lui poate sa fie facuta o discutie.Oricum pt , distrugerea"copacului stati linistii daca intrati și il tăiați cu drujba putea sa fie o distrugere ,daca e vorba de un accident din culpă nu poate sa fie vorba de o infracțiune.Nu a da nimeni in judecata pt 500 de lei costa mai mult benzina ,taxele ,onorariul av, timpul pierdut iar în penal nu se intampla mai nimic.
Daca ati sărit gardul și ati plantat copacul fara acordul lui poate sa fie facuta o discutie.Oricum pt , distrugerea"copacului stati linistii daca intrati și il tăiați cu drujba putea sa fie o distrugere ,daca e vorba de un accident din culpă nu poate sa fie vorba de o infracțiune.Nu a da nimeni in judecata pt 500 de lei costa mai mult benzina ,taxele ,onorariul av, timpul pierdut iar în penal nu se intampla mai nimic.
Violare de proprietate
AD8AN
Vecinul ne a solicitat sa facem o declaratie la notarit ,prin care sa ne exprimam acordul in ceea ce priveste inlocuirea de catre el,pe cheltuiala lui,fara ... (vezi toată discuția)
Tulburare posesie
vasilemb
Eu am gard pe proprietatea mea si bunicul mi-a spus ca atunci cand l-a construit a lasat 1 m din proprietate ca sa il poata repara si ca sa nu creasca pomi la ... (vezi toată discuția)