Ce inseamna ,,Dupa moartea socrilor intru in stapanire?Locuiesc la un loc cu ei '' ?
Sa inteleg ca au un teren in proprietate si nu mai au mostenitori ? Fiica lor unde este? Dati mai multe amanunte .
Dupa moartea socrilor nu dvs ii mosteniti, ci copilul lor sau nepotii in cazul in care copilul este decedat. Iar bunuyrile mostenite sunt bunuri proprii ale mostenitorului si nu bunuri comune ale sotilor.
Deci, dvs nu veti primi nimic la moartea socrilor....:((
Din propozitia "Am act vanzre cumparare teren casa", eu inteleg ca socrii, care acum sunt in viata, au vandut casa si terenul pe care este construita, celui care a pus aici intrebarile.
Cred ca in contractul de vanzare-cumparare s-a prevazut dreptul ca vanzatorii sa locuiasca acolo pana la sfarsitul vietii, iar cumparatorul sa intre in posesie, in fapt, doar dupa trecerea acestora in lumea celor drepti. Intamplarea face ca acesta este si ginere. Asa ca eu cred ca nu e mostenire.
Iar cumparatorul (ginere in acest caz) va deveni proprietar de fapt asa cum scrie in contract. Exprimarea, sigur ca e ambigua, creaza dificultati si zambete, daca ne mai gandim si la faptul ca de-abia asteapta omul momentul!!!
Testament
integrity
In termenul de 6 luni am dat o declaratie la notariat ca accept mostenirea dupa unchiul care nu avea alti mostenitori.
Cand am fost sa platesc impozitul la ... (vezi toată discuția)