avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 714 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... cartea de imobil
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

cartea de imobil

Cartea de imobil este data se politie cand se da in folosinta un imobil sau este ceruta de asociatie ? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: georgeiuly , utilizator 08:18, 27 Iunie 2019
Cartea de imobil se solicita si se actualizeaza de catre asociatia de proprietari
Sunt asociatii de proprietari care pe parcursul exploatarii imobilului au epuizat un formular de carte de imobil si pentru actualizare au achizitionat tipizat nou sau au multiplicat cartea veche
Se mai poate procura si din alta parte? Nu am si nici nu am solicitat ,de la politie , de cca 10 ani.
Ultima modificare: Joi, 27 Iunie 2019
georgeiuly, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cartea de imobil-date obligatorii maria mary maria mary Buna seara! Îmi puteți spune, va rog, daca este obligatoriu pentru cartea de imobil sa spun și ocupația și locul de munca? Mi se cer aproape toate datele ... (vezi toată discuția)
Carte de imobil asociatie nou infiintata bialuca1978 bialuca1978 Buna ziua Sunt presedintele unei asociatii de proprietari nou infiintate. Am cateva intrebari: 1. De unde pot achizitiona un formular al cartii de imobil (de ... (vezi toată discuția)
Carte imobil Raheli Raheli buna seara, de unde putem procura o carte de imobil? este un tipizat pretiparit sau se foloseste un tabel conf h839? suntem o asociatie nou infiintata ... (vezi toată discuția)