avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 514 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Jurist/Avocat pentru domeniul online
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Jurist/Avocat pentru domeniul online

Bună ziua, unde aș putea găsi un jurist sau avocat care să ofere consultanță pe probleme de Web/Online. Ex. Ce trebuie să știi pentru a-ți deschide un magazin online, din punct de vedere legal, etc...
Ultima modificare: Joi, 28 Martie 2019
Roxaani, utilizator
Cel mai recent răspuns: Roxaani , utilizator 11:12, 28 Martie 2019
Ori cum se numesc aceste tipuri de servicii, nici nu știu cum să caut pe Google :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract comision sau prestari servicii, altul? radujit radujit Buna ziua tuturor, Va supun discutiei si parerilor urmatoarea situatie: am un site web care ofera servicii de rezervari hoteluri online. Noi ca si site ... (vezi toată discuția)
Doua magazine online, aceeasi firma Robertluxury Robertluxury Buna seara, am deschis acum trei luni o firma, neplatitoare de TVA cu magazin exclusiv online. Intrebarea mea este daca deschid un al doilea magazin online, CU ... (vezi toată discuția)
Legătura caen, sediu social, angajați și desfășurarea activității în cazul unei firme noi. mă puteți lămuri, vă rog? andrei farago andrei farago Buna seara, Pentru a va introduce in dilema mea vreau sa va spun ca sunt in punctul de a deschide o firma care are ca scop creearea de siteuri web, ... (vezi toată discuția)