avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Locuinta socială
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Locuinta socială

Am locuit cu parintii într o casa revendicata de foștii proprietari. Am fost evacuați în anul 2006.
În 2009 ni s au repartizat locuinte sociale,eu fiind mama singura a unui copil,dețin un contract de închiriere a unei locuințe sociale de 2 camere împreună cu fiul meu acum în vârstă de 16 ani.
Anul acesta m am casatorit în Germania,împreună cu soțul cetatean roman având o fetita de 6 luni.
Părinții sotului au decedat cu ani în urma făcând el succesiunea pt apartament împreună cu sora.nu s au înțeles, el nedorind sa instraineze apartamentul,sora vrând sa îl vândă,
L au vândut anul trecut partea lui fiind de 37 mp.
Întrebarea mea este ținând cont ca anul acesta urmează sa actualizez dosarul pt prelungirea contractului de închiriere, dacă risc sa pierd apartamentul social in care momentan figurez doar eu și fiul cel mare.
Mulțumesc anticipat pt un răspuns avizat.

Alte discuții în legătură

Ce sanse sunt de evacuare? ContSters159442 ContSters159442 poate ma puteti ajuta cu un sfat.In 2011 februarie am divortat de fostul sot .In 2010 am obtinut o locuinta sociala de la primarie care l-am trecut ca titular ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, părinții mei au o locuință, deci proprietari sunt ... bimola bimola Buna ziua, părinții mei au o locuință, deci proprietari sunt mama și tata. In acel apartament locuiește sora mea, care a divorțat, împreună cu fetița ... (vezi toată discuția)
Locuinta sociala gabyela gabyela Buna ziua. locuiesc intr-o locuinta sociala data de primarie in 2008. locuinta am primit-o pe punctaj familiar dar l-am trecut pe fostul sot ca titular de ... (vezi toată discuția)