avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 644 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Plata rentei viagere agricole mostenite pentru anul ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Plata rentei viagere agricole mostenite pentru anul decesului titularului

Tatal meu posesor de renta viagera agricola pentru 5.84 ha a decedat la data de 18/04/2018 si sint unicul mostenitor. Renta viagera agricola inceteaza la data decesului titularului. Va rog sa clarificati daca am dreptul de a primi o portiune din renta viagera agricola pentru anul 2018. Mentionez ca am primit renta integrala pentru anul 2017.
Ultima modificare: Joi, 28 Martie 2019
1dragon6, utilizator

Alte discuții în legătură

Renta agricola se poate mosteni? Marica_sz Marica_sz Buna ziua Sunt somat sa ma prezint pentru a viza carnetul de rentier agricol pentru acordarea rentei viagere agricole aferente anului 2014. Sora mea a murit ... (vezi toată discuția)
Renta viagera pantia-livia pantia-livia buna seara ! am varsta de 62 de ani si ma intereseaza daca voi fi unica mostenitoare a unei suprafete de 5 ha. de teren arabil arendat, as putea mosteni si ... (vezi toată discuția)
Pot mosteni un teren dat cu renta viagera? Mihaela Costica Mihaela Costica Mama mea care a murit in decembrie 2022 a avut in posesie un teren agricol extravilan pe care timp de 17 ani a incasat o renta viagera anuala. Eu sunt unic ... (vezi toată discuția)