avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1023 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Plata rentei viagere agricole mostenite pentru anul ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Plata rentei viagere agricole mostenite pentru anul decesului titularului

Tatal meu posesor de renta viagera agricola pentru 5.84 ha a decedat la data de 18/04/2018 si sint unicul mostenitor. Renta viagera agricola inceteaza la data decesului titularului. Va rog sa clarificati daca am dreptul de a primi o portiune din renta viagera agricola pentru anul 2018. Mentionez ca am primit renta integrala pentru anul 2017.
Ultima modificare: Joi, 28 Martie 2019
1dragon6, utilizator

Alte discuții în legătură

Buna seara. se mai acorda renta viagera pentru terenurile agricole? cristy1110 cristy1110 vreau sa stiu si eu daca se mai plateste renta viagera pentru terenurile agricole si cat este aceasta , per hectar sau mai stiu eu cum... (vezi toată discuția)
Renta agricola se poate mosteni? Marica_sz Marica_sz Buna ziua Sunt somat sa ma prezint pentru a viza carnetul de rentier agricol pentru acordarea rentei viagere agricole aferente anului 2014. Sora mea a murit ... (vezi toată discuția)
Renta viagera pantia-livia pantia-livia buna seara ! am varsta de 62 de ani si ma intereseaza daca voi fi unica mostenitoare a unei suprafete de 5 ha. de teren arabil arendat, as putea mosteni si ... (vezi toată discuția)