avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 601 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... drept de vizita
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

drept de vizita

Buna ziua,va rog frumos sa-mi spuneti daca fata mea este divortata si un copil a ramas la tata am drept la vizita ca si bunica,pot obtine acest lucru in instanta daca tatal nu vrea sa ma lase sa vad copilul??va multumesc
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Atat dvs cat si minorul aveti dreptul de a pastra legaturile avute anterior despartirii parintilor, insa veti putea obtine drept de vizitare doar printr o actiune in instanta daca nu exista invoiala parintelui rezident al minorului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce inseamna custodie totala? kriss_kriss06 kriss_kriss06 buna ziua,as vrea sa stiu ce obligatiuni ii revin tatalui copilului prin acest divort cu custodie totala si cat poate face parte din viata copilului? (vezi toată discuția)
Program vizita minor guest3333 guest3333 Buna ziua, Am divortat acum 3 ani si am custodia exclusiva a minorului rezultat in urma casatoriei. Nu am ingradit legatura tatalui cu copilul dar deoarece ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara/drept vizita lexyaly lexyaly Am divortat de un an si aproape 2,copilul ramanand in custodia mea dar pe hotararea judecatoreasca nu s-a pus un program de vizita pt tata,ci doar pensia ... (vezi toată discuția)