avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 704 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis suspendat
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis suspendat

Buna ziua ! În urma cu aproape 6 luni ( in 18 aprilie se implinesc 6 luni) , mi a fost retinut permisul de conducere in Letonia pentru ca am intrat cu 111 km pe ora in localitate ! Politia din Letonia a zis ca nu va trimite permisul acasa si sa vin sa il declar pierdut , dar eu nu am facut aceasta pt a nu ma alege cu un dosar penal ! In cazul in care trec cele 6 luni ce aș putea face să recuperez permisul ??
Cel mai recent răspuns: Alexandru Matache , Avocat 22:20, 29 Martie 2019
Faceți o adresă la ambasada României din Letonia și întrebați ce demersuri ar fi mai bine să întreprindeți în continuare pentru a vă recupera permisul.

Avocat Matache Alexandru
Baroul Cluj

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident rutier Petretudor95 Petretudor95 Salut . Am avut un accident rutier si eu nu am fost de vina , dar am avut in masina 6 persoane . Permisul mi.a fost retinut de politie . Cum imi pot recupera ... (vezi toată discuția)
Permis Otilia44 Otilia44 Buna ziua! un amic a fost prins conducând autoturismul sub influenta substanțelor interzise (canabis) si permisul i-a fost luat de catre politisti ... (vezi toată discuția)
Permis Rus.lucian95 Rus.lucian95 Salut !!! In urmă cu 3 luni mi-a fost reținut permisul în Letonia 6 luni pt că am intrat in localitate cu viteza (113 km/h) , politia de acolo zicea ca nu ... (vezi toată discuția)