Buna ziua ! În urma cu aproape 6 luni ( in 18 aprilie se implinesc 6 luni) , mi a fost retinut permisul de conducere in Letonia pentru ca am intrat cu 111 km pe ora in localitate ! Politia din Letonia a zis ca nu va trimite permisul acasa si sa vin sa il declar pierdut , dar eu nu am facut aceasta pt a nu ma alege cu un dosar penal ! In cazul in care trec cele 6 luni ce aș putea face să recuperez permisul ??
Faceți o adresă la ambasada României din Letonia și întrebați ce demersuri ar fi mai bine să întreprindeți în continuare pentru a vă recupera permisul.
Accident rutier
Petretudor95
Salut . Am avut un accident rutier si eu nu am fost de vina , dar am avut in masina 6 persoane . Permisul mi.a fost retinut de politie . Cum imi pot recupera ... (vezi toată discuția)
Permis
Otilia44
Buna ziua!
un amic a fost prins conducând autoturismul sub influenta substanțelor interzise (canabis) si permisul i-a fost luat de catre politisti ... (vezi toată discuția)
Permis
Rus.lucian95
Salut !!! In urmă cu 3 luni mi-a fost reținut permisul în Letonia 6 luni pt că am intrat in localitate cu viteza (113 km/h) , politia de acolo zicea ca nu ... (vezi toată discuția)