avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Cafeneaua avocaţilor Calitatea de Membru
Discuție deschisă în Cafeneaua avocaţilor

Calitatea de Membru

Buna seara ! Am intrebare : pe data de 31.03.2019 noi proprietarii trebuie sa alegem si comitetul executiv.Asa cum am scris anterior un locatar ( nu stiu daca este si proprietar in acte,se vechiculeaza ca este sotia lui proprietar in acte ) este cel care a dat in judecata asociatia si se judeca inca.Mentionez ca la ora actuala el este inca membru in comitetul executiv si doreste sa fie reales....deasemeni precizez ca acest cetatean este cam " Procesoman " adica se judeca de ani de zile ( 4-6 ani ) mai cu toti presedintii de asociatie si rezultate concrete si palpabile nu prea are. Ce am inteles este ca acum cu noua lege ( 196/2018 ) el a fost ales in comitetul executiv la ultima adunare generala ( adunare cu o participare foarte restransa si din partea proprietarilor).Doresc sa stiu daca el poate fi reales din nou ( de catre simpatizantii lui ) in conditiile in care el a dat in judecata si actuala asociatie de proprietari ,procesul inca se judeca.nu avem informatii concrte daca el este casatorit cu doamna cu care locuieste ,doamna care este proprietara apartamentulu in acte.Si in final daca si membrii comitetului trebuie sa faca dovada de ( apt medical ..se vechiculeaza ca el ar avea o forma destul de grava de diabet .varsta lui fiind de 65 ani ), este Pensionar si cam Procesoman.....
( Posibila boala : Tulburare organica de personalitate ).Care sunt aspectele legale ( Lege,Paragraf si Articol ) care reglementeaza acest aspect.Noi proprietarii am dori sa se cam termine cu procesele lui si Presedintele care v-a fi ales deasemeni si comitetul executiv sa fie lasati sa munceasca in folosul proprietarilor si ei sa aloce timp,resurse umane si materiale in folosul nostru ca proprietari. Va multumesc anticipat !

Alte discuții în legătură

Reclamatie bukarest bukarest Buna ziua, Am o intrebare : Locuiesc in Bucuresti Sectorul 3 si in blocul in care locuiesc avem un nou Presedinte despre care se vehiculeaza ca ar fi fost ... (vezi toată discuția)
Validarea presedintelui unei asociatii de proprietari Ruxandra15 Ruxandra15 Buna ziua, As dori sa ne ajutati sa elucidam o situatie inregistrata la nivelul Asociatiei de Proprietari. In luna mai a fost ales un nou presedinte ... (vezi toată discuția)
In asociatia de proprietrari a blocului in care locuiesc nu s-a ... Waters Waters In Asociatia de proprietrari a blocului in care locuiesc nu s-a facut o adunare generala de mai bine de 10 ani Conform legii 196/2018 art 46, presedintele este ... (vezi toată discuția)