avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Model plângere pensia alimentara după 18 ani
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Model plângere pensia alimentara după 18 ani

Bună ! Numele meu este Andreea și va rog sa mă ajutați . Am împlinit de curând 18 ani și tatăl meu ( plecat la munca în Anglia ) nu mi a mai trimis pensia alimentara .
Din acest motiv vreau sa îl acționez în judecata , deoarece sunt încă eleva și vreau sa urmez și o facultate .
Mama mea are o hotărâre de 25% din veniturile realizate de el , însă nu mi a plătit de câțiva ani de când este plecat decât o suma modica lunar .
Va rog mult , ajutați mă sa formulez plângerea pe care o voi depune la tribunal . Mulțumesc mult !
Intai nu e plangere la tribunal, ci la politie, pentru neplata pensie. Nu stiu daca indeplineste conditiile legale.
Mai bine faceti o cerere de executare a pensiei la Ministerul de justitie. Separat, cerere in judecata pentru plata pensie dupa 18 ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara ContSters240769 ContSters240769 Buna seara ! Am si eu o intrebare . Sunt eleva , iar parintii mei de anul trecut prin martie au divortat. Mama nu are servici , iar tata refuza sa imi de-a ... (vezi toată discuția)
Care este procedura? lelia20052006 lelia20052006 Cum procedez sa primesc pensie alimentara pentru fiica mea, care a implinit 18 ani in luna februarie 2010, data de la care fostul sot(divortati din 2006) nu-mi ... (vezi toată discuția)
model cerere stabilire pensie intretinere major mihalacheandreea19 mihalacheandreea19 Buna ! Parintii mei sunt divortati din anul 2005..eu am ramas la mama si mi`a platit pensia alimentara in continuare chiar daca am facut 18 ani am ramas de ... (vezi toată discuția)