avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 834 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie de boală sau sociala
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie de boală sau sociala

Am o problema de sănătate,am probleme de greutate și îmi afectează viața prin neputința de a muncii, întreține,etc.la efort fizic nu pot face față, deplasare greoaie,mă mai supără și inima.ce as putea face că să mă incadrez la vreun ajutor? venituri nu am pe numele meu.pot să mă incadrez la handicap, dizabilitate?
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 12:50, 29 Martie 2019
Stai internat în spital cât mai multe săptămâni posibil la CARDIOLOGIE, și la BOLI DE NUTRIȚIE (DIABET), apoi rogi medicii cardiolog și diabetolog să-ți facă REFERAT medical pentru pensionare pe caz de boală, și pentru încadrare în grad de handicap.
Ultima modificare: Vineri, 29 Martie 2019
Dapix, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daca se poate pensiona hoina hoina As dori sa stiu daca in urmatoarea situatie reala se poate pensiona 1/operatie pe inima dupa infarct miocardic sever cu triplubypass 2/diabet zaharat ... (vezi toată discuția)
Sunt bolnav de diabet tip1[insulino dependent] ,pot fi scutit de impozitul pe salariu ? TesuAdrian TesuAdrian Buna ziua doamnelor si domnilor ! Sunt bolnav de diabet tip1 [ ma injectez cu insulina de 4[patru] ori pe zi ] lucrez la o companie privata si vreau sa va ... (vezi toată discuția)
Handicap Galea Stela Galea Stela Am 66 ani sunt pensionara ,am lucrat ca invatatoare.La 30 de ani am inceput sa fac crize de epilepsie,desi am fost la medici in acea vreme am fost tratata ... (vezi toată discuția)