avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 530 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Taxe și impozite locale
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Taxe și impozite locale

Bună ziua. În primul rând vreau să vă mulțumesc pentru articolele de pe site. Sunt foarte utile si m-au ajutat în unele situații. Trecând la subiect, problema mea este următoarea: soacra mea a primit o înștiințare de plată pentru neplata salubrizării. Este trecută doar suma fără să fie trecuți și anii pentru care nu este plătită. Soacra mea știe că pe anul 2018 nu a plătit, pentru 2017 și 2016 are chitanțe. De la primărie m-i s-a spus că nu este plătită pentru anii 2013, 2014, 2015 și 2018. În tot acest timp nu ne-a fost comunicat niciodată când s-au plătit restul impozitelor și taxelor că nu avem achitate aceste sume. Soacra mea nu are chitanțe pentru anii 2013, 2014 și 2015. Întrebarea mea este, datoria pentru anul 2013 nu s-a prescris? Și cum este posibil ca abia acum să fie anunțată că are aceste datorii? Vreau să menționez că mai multor persoane din sat le-au venit asemenea înștiințări. Mulțumesc anticipat pentru răspuns.

Alte discuții în legătură

Datorii anaf din 2012 dsubti dsubti Buna ziua, in anul 2012 am fost ptr o foarte scurta perioada de timp broker de asigurari. Firma la care am lucrat ca si consultant mi-a dat fisa fiscala la ... (vezi toată discuția)
Termen prescriere burnaz burnaz Am avut o soc com care s-a dizolvat si radiat din 2014.In anul 2010 am avut o relatie com cu o societate in care eu eram debitorul .si datorita situatiei ... (vezi toată discuția)
Cass 2012 verificator verificator PFA. Deoarece nu am platit CASS -ul in 2012 si nici nu mi s-a solicitat atunci, in anul 2013 din proprie initiativa am depus la ANAF pentru sanatate 2012 o ... (vezi toată discuția)