Bună ziua. În primul rând vreau să vă mulțumesc pentru articolele de pe site. Sunt foarte utile si m-au ajutat în unele situații. Trecând la subiect, problema mea este următoarea: soacra mea a primit o înștiințare de plată pentru neplata salubrizării. Este trecută doar suma fără să fie trecuți și anii pentru care nu este plătită. Soacra mea știe că pe anul 2018 nu a plătit, pentru 2017 și 2016 are chitanțe. De la primărie m-i s-a spus că nu este plătită pentru anii 2013, 2014, 2015 și 2018. În tot acest timp nu ne-a fost comunicat niciodată când s-au plătit restul impozitelor și taxelor că nu avem achitate aceste sume. Soacra mea nu are chitanțe pentru anii 2013, 2014 și 2015. Întrebarea mea este, datoria pentru anul 2013 nu s-a prescris? Și cum este posibil ca abia acum să fie anunțată că are aceste datorii? Vreau să menționez că mai multor persoane din sat le-au venit asemenea înștiințări. Mulțumesc anticipat pentru răspuns.
Datorii anaf din 2012
dsubti
Buna ziua, in anul 2012 am fost ptr o foarte scurta perioada de timp broker de asigurari. Firma la care am lucrat ca si consultant mi-a dat fisa fiscala la ... (vezi toată discuția)
Termen prescriere
burnaz
Am avut o soc com care s-a dizolvat si radiat din 2014.In anul 2010 am avut o relatie com cu o societate in care eu eram debitorul .si datorita situatiei ... (vezi toată discuția)
Cass 2012
verificator
PFA.
Deoarece nu am platit CASS -ul in 2012 si nici nu mi s-a solicitat atunci, in anul 2013 din proprie initiativa am depus la ANAF pentru sanatate 2012 o ... (vezi toată discuția)