avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 647 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Clasare dosar
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Clasare dosar

Bună ziua, în urma cu 120 de zile am participat la un accident cu vatamarea foarte usoara a 2 persoane aflate pe trotuar, nu s-a depus plangere impotriva mea si mentionez ca am avut 0.29 mg/l alcool in aerul expirat si 0.65 in sange, totul e contraventie. Mi-a fost suspendat permisul iar dosarul a fost trimis catre procuror in urma cu 30 de zile, am fost ieri si am depus o cerere de urgentare. Intrebarea mea este cand voi primii rezolutia procurorului pentru a imi ridica inapoi permisul de conducere?
Cel mai recent răspuns: Sebastian Simon , Avocat 17:57, 29 Martie 2019
Presupun ca in cel mai scurt timp.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ordonanta procuror Costel045 Costel045 Bună ziua, în urma cu 120 de zile am participat la un accident cu vatamarea foarte usoara a 2 persoane aflate pe trotuar, nu s-a depus plangere impotriva mea ... (vezi toată discuția)
Solutionare dosar Costel045 Costel045 Bună ziua, în urma cu 140 de zile am participat la un accident cu vatamarea foarte usoara a 2 persoane aflate pe trotuar, nu s-a depus plangere impotriva mea ... (vezi toată discuția)
Dosar alcoolemie mastervoodoo mastervoodoo Buna ziua, am fost oprit pe drumul public de un politist si depistat ca am o concentratie de alcool de 0.42 aer expirat. Mi s-a deschis dosar penal, dar la ... (vezi toată discuția)