Bună ziua, în urma cu 140 de zile am participat la un accident cu vatamarea foarte usoara a 2 persoane aflate pe trotuar, nu s-a depus plangere impotriva mea si mentionez ca am avut 0.29 mg/l alcool in aerul expirat si 0.65 in sange, totul e contraventie. Mi-a fost suspendat permisul iar dosarul a fost trimis catre procuror in urma cu 40 de zile, am fost acum doua saptamani si am depus o cerere de urgentare. Intrebarea mea este cand voi primii rezolutia procurorului pentru a imi ridica inapoi permisul de conducere? Am tot sunat acolo si ei imi spun ca dosarul e la procuror si urmeaza solutionarea dar tot asa o tin de o luna de zile. Exista vreo metoda ca sa pot face rost cat mai repede de acea solutionare? Cand voi primii solutionarea?
Ordonanta procuror
Costel045
Bună ziua, în urma cu 120 de zile am participat la un accident cu vatamarea foarte usoara a 2 persoane aflate pe trotuar, nu s-a depus plangere impotriva mea ... (vezi toată discuția)
Clasare dosar
Costel045
Bună ziua, în urma cu 120 de zile am participat la un accident cu vatamarea foarte usoara a 2 persoane aflate pe trotuar, nu s-a depus plangere impotriva mea ... (vezi toată discuția)