avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 821 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Donatie casa
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Donatie casa

Buna seara,
Bunicul meu a avut 2 copii, pe tata (2 copii) si unchiul meu (1 copil). Inainte sa moara a fost si a facut un act de donatie surorii mele pe casa, la care au participat si semnat el, bunica, tata, mama, varul meu si sora mea. Decedandu-mi ambii parinti si bunicii eu ii pot ataca actul de donatie?
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 21:29, 29 Martie 2019
Buna seara,
NU! Se poate eventual sa se ceara reductiunea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune Rusu.marina Rusu.marina Buna ziua, va rog frumos sa mă ajutați cu următoarea speță: părinții tatălui meu au cumpărat un apartament. Bunicul a murit acum 5 ani și nu am ... (vezi toată discuția)
Situatie delicata in familie... Gabriela_84 Gabriela_84 Buna ziua, am in familie urmatoarea speta; Bunica mea este batrana si bolnava si apartamentul in care sta este trecut printr-un act surorii mele dupa ce ... (vezi toată discuția)
Decedat fara sotie si copii, atunci un unchi este mai aproape moºtenitor decît un vãr? Balaurul Balaurul Buna ziua, Situatia se prezinta pe scurt astfel: A,B,C = 3 veri buni şi Unchiul lor = [b]D\'[/b], singurul dintre fraţi care mai traieşte (fraţii din ... (vezi toată discuția)