avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 813 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... permis suspendat ºi dosar penal pt.cetatean strain
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

permis suspendat ºi dosar penal pt.cetatean strain

sotul meu are permisul auto suspendat pe loc şi dosar penal motivul fiind ..condus ın stare de ebrietate cu o.56 promili ın aerul expirat ca cel din sınge nu ıl ştiu motivul fiind refuz de a da probe IML şi imediat dupa nici o luna am primit acasa chemarea ın instanta pt.data de 23 noiembrie 2009 ...X-(..nu cunosc legile pt.ca nu sınt conducator auto şi nici nu ma-m lovit pına acum de o asemenea situatie..deci sınt total paralela:">am ıntrebat prin cunostiinte cum se procedeaza mai bine ın asemenea situatii şi ma-u sfatuit sa nu se prezinte la proces...dar el fiind cetatean strain ıntr-o tara straina ..nu ştiu cıt ıl va favoriza acest lucru:sorry: vreau sa spun ca este o persoana f.liniştita şi nu a avut nici o problema cu legea de cınd are permis adica de mai bine de 17 ani şi ıi pare f.rau ca s-a ajuns pına aici#-o am fost ımpreuna la o nunta la care nu am stat decıt 2...3 ore şi a baut 1pahar de wiski şi un şprit ..pe lınga şi mıncarea care a fost servita la masa traditie moldoveneasca;)cınd am plecat de la nunta nu am observat nici o schimbare ca e ın stare de ebrietate deci nu stiam nici ca a baut pt.ca a fost ın preajma prietenilor lui..altfel nu mergeam cu el cu maşina daca stiam ca a consumat alcool#-o ..faptul este consumat nu ştiu ce consecinte avem de asteptat şi nici nu ştiu cum e mai bine de procedat..:( va rog din suflet sa ne ajutati ın sensul de a primi informatii clare despre cum putem rezolva problema ....multumim din suflet:((de fapt el nici nu ştie ca va cer acum ajutor..deci cu alte cuvinte sınt disperata:sorry:
Cel mai recent răspuns: Doinita Stingaciu , Avocat 08:09, 22 Noiembrie 2009
Va trebui ca inculpatul sa se prezinte in instanta si sa declare ca are nevoie de un termen pentru a-si angaja aparator. E necesar ca un avocat sa vada dosarul, ce probe s-au adunat acolo si cum poate sa demonteze acele probe, insistand pe faptul ca sotul nu era in stare de ebrietate ( cand legea o incrimineaza ca fiind infractiune) ci, ca era sub influenta bauturilor alcooloce ( sanctionata ca o contraventie unde sotul va avea carnetul suspendat si va plati o amenda).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara Z.A.G. Z.A.G. Buna ziua . Sint divortata de 1 an iar la divort sotul meu a convenit sa-mi dea pensie alimentara o suma cu care am fost de acord atit eu cit si ... (vezi toată discuția)
Consum de alcool la serviciu marian.b marian.b In urma unei verificari cu fiola alcooltest, efectuate in cadrul unitatii, aceasta a reactionat pozitiv si s-a inverzit in proportie de 40%. Daca fiola este ... (vezi toată discuția)
Stiu ca am gresit, dar nu am avut incotro si am condus sub influenta alcoolului motanul2000 motanul2000 care sunt consecintele,sunt sofer profesionist dar eram cu turismul propietate personala,am baut dar pt ca tatal meu sufera de o boala grava am fost nevoit sa ... (vezi toată discuția)