cetatean turc prins cu o alcolemie de 0.56 ın aer expirat şi refuz de probe IML s-a ıntocmit dosar penal şi este chemat ın instanta pe data de 23 noiembrie 2009 ce consecinte poate suferi daca se v-a prezenta s-au nu la proces şi ce se poate rezolva din timp pt.a evita consecintele mai grave ...va rog ajutati-l:sorry:e un baiat de nota 10 şi este sıngura abatere şi cred ca şi ultima eu ıl cred..va multumesc mult:">
Sa se prezinte si sa solicite amanare pentru lipsa aparare si termen pentru a-si angaja un avocat. Pana la urmatorul termen sa angajeze un avocat. Este delicata si periculoasa o reprezentare personala intr-un proces penal. Succes!
il sfatuiesc sa se prezinte, cu sau fara avocat, este evident ca va avea nevoie de un aparator, de asemenea trebuie vazut dosarul pentru ca nu ati precizat care este pozitia lui " vinovat sau nevinovat" in functie de asta se fac apararile. In orice caz daca s-a declarat nevinovat...... si v-a fi gasit vinovat, banuiesc ca rezultatul va fi o sanctiune administrativa, depinde aici f mult de antecedente si pozitia adoptata in cursul judecatii. Daca nu se prezinta se va judeca intr-un final si in lipsa.
Cu stima avocat Mihai Teris