:bow:..sotul meu cetatean turc este chemat ın instanta pe data de 23 noiembrie 2009 avınd dosar penal şi permisul suspendat pt.alcool cu o alcolemie ın aer expirat de 0.56 şi stiu de la el ca a refuzat probe IML din motiv ca ıi este frica de acX-( nu am nimic ın fata sa specific exact pt.ce are dosar penal actele fiind la el şi nefiind ın oraş..dar din cıte stiu am specificat mai sus ...un raspuns sigur pot primi şi eu?adica ce consecinte grave pot fi ın cazul lui ?...ce se poate face şi care pot fi urmarile?va rog din suflet daca ma puteti lamuri cu ceva..va multumesc:">
Buna ziua.Avand in vedere cele expuse de dvs. cred ca sotul dvs a fost trimis in judecata pentru comiterea infractiunii de sustragere de la recoltarea de probe biologice, prevazuta de art.79 alin.4 din O.U.G.nr.195/2002 si sanctionata cu inchisoare de la 1 la 5 ani.Recomandarea mea este sa va angajati un avocat specializat in drept penal.
Baut la volan
layzee_7
Buna seara!
Astazi, socrul meu, a fost prins la volan cu o alcolemie de 0.41 in aerul expirat. A refuzat sa semneze procesul verbal si a refuzat sa mearga ... (vezi toată discuția)