avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 506 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Ordin de protectie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Ordin de protectie

Am hotărâre judecătorească pentru incredintare minor.sunt tutore unic.
tatal nu munceste cu acte deci nu plateste pensie alimentara, nu respectă programul de vizita al minorului.Acum mai nou eu lucrez si imi aduce acuze, ma amenința că vine la mine la servici si face panarama, el având probleme cu alcoolul, ma streseaza cu telefoane mai tot timpul in conditiile in care eu lucrez cu cifre, de copil are grija mama mea cat timp eu sunt la servici si careia ii este frica de el, ca ii poate lua copilul. Chiar a fost "luat" copilul de catre el din fata mea, in afara programului de vizita, fiind nevoită să sun la 112.din toate cele mentionate pot obtine ordin de restrictie????
Cel mai recent răspuns: roxghe , utilizator 14:40, 30 Martie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
buna ziua,
Adresati-va instantei cu o asemenea solicitare.
Aveti sanse.
solicitati ajutorul unui avocat.
Multumesc.am citit ordinul de restrictie.la întrebările adresate in cerere se vor face completări anexate in spate, ca la cat loc este mare lucru nu pot scrie

Av. Gabriel Klein Kiritescu a scris:

buna ziua,
Adresati-va instantei cu o asemenea solicitare.
Aveti sanse.
solicitati ajutorul unui avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodie copil de 10 luni din concubinaj. pot să părăsesc domiciliul și să mă mut în alt județ fără acordul tatălui? Laurapopescu56 Laurapopescu56 Ce trebuie sa fac pentru custodia fetei mele de 10 luni nefiind căsătorită cu tatăl ei dar el fiind trecut in certificat pot sa părăsesc domiciliul unde ... (vezi toată discuția)
Agresiune, violenta, vorbe urate in public dupa divort si partaj andreeaionescu andreeaionescu Am nevoie urgent de un sfat. sunt divortata si am un copil , fostul meu sot a prelungit procesul prin ordonanta presidentiala, apel recurs ..plangeri ... (vezi toată discuția)
Iesirea minorului din tara cu noul cod civil alinar30 alinar30 Am un copil de 5 ani care imi este incredintat prin hot jud def si irev. Am fost 11 ani impreuna, nu am fost casatoriti, impreuna am locuit foarte putin, ... (vezi toată discuția)