avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 597 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Drept asupra locuintei
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Drept asupra locuintei

Buna ziua ,ma confrunt cu următoarea problemă la care aș vrea să mă ajutați.Sunt căsătorită de 25 de ani și stau în casă socrului .Socrul este divortat de 30-35 de ani ,fiind parasit de soție,care la momentul respectiv a fost data in părăsire de domiciliu.As vrea sa stiu ce drept mai are ea asupra locuinței daca este plecată de atâția ani ?Va multumesc
Ultima modificare: Sâmbătă, 30 Martie 2019
Geani Cati, utilizator
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 14:25, 30 Martie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,
Pai doamna are dreptul la 1/2 din locuinta asa cum era la momentul plecarii.
Nu exista parasire de domiciliu si nu a existat NICIODATA!.
Poate acesta a fost motivul divortului dar ....
Socrul sa o cheme pe fosta in judecata pentru partajarea bunurilor.
Ultima modificare: Sâmbătă, 30 Martie 2019
Gabriel Klein Kiritescu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj intre soti si socrii NICOL COSTACHE NICOL COSTACHE Buna ziua, Va rog sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns in cazul meu. Am fost casatorita 25 de ani. Am divortat la sf snului 2020. In timpul casatoriei eu ... (vezi toată discuția)
Parasire de domiciliu kostache kostache Buna am 32 de ani sunt casatorit de 7 ani si am un baietel de 4 ani. sotia mea este plecat in italia ce ceva vreme si nu cu voia mea ci chipurile la munca bani ... (vezi toată discuția)
Socrii stau la mine fara a fi luati in spatiu mihnea98 mihnea98 Buna ziua Am urmatoarea problema: am construit in anul 2007 o casa in curtea socrilor (in Bucuresti). Terenul pe care s-a construit casa ne-a fost vandut de ... (vezi toată discuția)